Over de club

De Almere Bowls Club (ABC) is een bowlsvereniging dat is opgericht op 4 maart 1993.

Eerste initiatiefnemer was Jan Viezee. vanaf 2002 tot 1 juli 2011 werd er gespeeld in de enige Indoor Bowlshal op het Europese vaste land. De hal was gebouwd aan het sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6, Parkwijk, Almere Stad.

Doordat de gemeente Almere de subsidie stopte en daardoor de hal voor ons niet meer te betalen was, is de hal als bowlshal gesloten en spelen we in de sporthal van Almere Haven.

We spelen elke dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Na de speelsessies is het meestal samen gezellig napraten in het sportcafé van de sporthal. Het sociaal aspect vinden we ook belangrijk om ook zo wat sfeer en gezelligheid naast de sport te hebben.

Heeft u belangstelling en wilt u eens een bowl rollen? Kom dan gerust eens langs tijdens de speeltijden. Er zijn altijd leden die bereid zijn je te begeleiden en het spel uit te leggen.

Reglementen

Zoals bij elke vereniging gebruikelijk is, heeft de Almere Bowls Club ook diverse reglementen. Wil je de reglementen lezen? Dan kun je deze hieronder downloaden. Deze zijn in pdf-formaat. Je hebt Acrobat Reader nodig om ze te kunnen lezen.

Scroll naar boven