Nieuws

De laatste 25 geplaatste berichten. Klik hier voor een algeheel overzicht.

Oude bowlsmat omgeruild
Omdat de voorzitter op de hoogte was van het feit dat bowlsvereniging de Rink in Heemskerk er mee ging stoppen, heeft de voorzitter een actie in touw gezet om de 4 goede matten van Heemskerk een nieuw …

Team BC Almelo Nederlands kampioen Australian Pairs indoor
Na de voorrondes van zaterdag werden op zondag de finalewedstrijden gespeeld van het NK Australian Pairs indoor, georganiseerd in Renkum.
Beide teams van ABC wonnen hun eerste wedstrijd en moesten in …

Verrassende winnaars NK singles outdoor
Na de voorrondes op zaterdag werden vandaag de finalewedstrijden gespeeld van het NK singles outdoor op de Zomervaart in Haarlem.
Van ABC streden Annie van Belzen en Saskia Schaft bij de dames voor d …

Kampioenen gehuldigd
Voorafgaand aan de speelsessie van gisteravond zijn Jan en Saskia in de bloemetjes gezet vanwege hun landstitel Australian Pairs outdoor. Samen zijn ze al twee keer Nederlands kampioen in de pairs out …

Koersbal matten
Een zorgflat heeft een zo goed als nieuwe koersbal wedstrijdmat te koop en een gebruikte oefenmat.
De prijs van de wedstrijdmat is € 350,00 en van de oefenmat € 150,00.
Bij belangstelling kun je een …

Jan Reinders en Saskia Schaft Nederlands Australian pairs outdoor
Dit weekend werd het NK australian pairs outdoor gespeeld in Haarlem. Twintig teams streden voor de titerl. Acht teams gingen na de voorrondes naar de finaledag op zondag. AN=BC was vertegenwoordigd m …

Team Eindhoven Nederlands kampioen fours outdoor
Op zaterdag 10 juli werd het NK fours-indoor gespeeld in Enschede, Tien teams streden voor de titel. Na de eerste voorronde werd het schema opgesteld voor de finalewedstrijden.
Twee teams speelden na …

Ons Kinnehim Australian Pairs eindstand
Op 26 juni organiseerde Osn Kinnehim een Australian Pairstoernooi. Voor dit toernooi waren 16 teams aangemeld. Van ABC waren de teams Annie/Wim van Belzen en Jan Reinders/Saskia Schaft aanwezig.

N …

Overzicht Nederlands kampioenen
Omdat er bij de bond altijd een overzicht en informatie ontbrak over de Nederlandse kampioenen in alle disciplines, heeft de redactie van deze website in het verleden een overzicht gemaakt van de Nede …

Weer binnen bowls spelen
Vanaf aanstaande dinsdagavond kan er weer bowls gespeeld worden. Echter wel met de bekende coronamaatregelen. Er mag singles en pairs gespeeld worden.
Omdat de sporthal in haven als vaccinatielokatie …

Weer binnen bowls spelen
Vanaf aanstaande dinsdagavond kan er weer bowls gespeeld worden. Echter wel met de bekende coronamaatregelen. Er mag singles en pairs gespeeld worden.
Omdat de sporthal in haven als vaccinatielokatie …

Nog steeds geen binnensporten
Helaas is het nog steeds niet mogelijk om binnen te sporten. Gelet op de huidige situatie is de verwachting dat we niet vóór 1 mei weer binnen kunnen spelen.
Voor de fanatieke liefhebbers van bowls i …

Rita Klasen overleden
Vandaag ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van Rita Klasen, voorzitter van bowlsvereniging Ons Kinnehim. We kennen Rita als een positieve en sterke vrouw die de laatste jaren wegens …

Tijdelijke speellocatie Topsportcentrum
Op verzoek van de GGD en het ministerie van volksgezondheid heeft de gemeente Almere de sporthal in Almere-haven aangewezen als vaccinatie locatie voor de coronavirus.

Dit betekent dat we vanaf na …

Henry Frost overleden
Vanochtend ontvingen wij het trieste nieuws dat Henry Frost is overleden. Afgelopen week werd Henry opgenomen in het ziekenhuis.
Henry Frost was actief binnen de Nederlandse bowlswereld. Als voorzi …

Bowlsmaterialen, schoenen en kleding
We krijgen af en toe vragen waar we bowlsmaterialen kunnen kopen zoals schoenen, kleding maar ook sommige bowlsmaterialen. Indien je op zoek bent naar de genoemde producten , neem dan contact op via …

WK Shortmat 2021 uitgesteld
Een aantal leden van ABC zou deelnemen aan het WK shortmat in België in 2020. Deze werd uitgesteld naar maart 2021 en ook die is wederom uitgesteld en wel naar 2022.
De organisatie gaat nog bekijken …

Spelen tijdens de Corona
Zoals voor iedereen het geval is, is ook voor de Almere Bowls Club de coronatijdperk een moeilijke tijd. Sinds een paar weken wordt er wel weer gespeeld met inachtneming van de regels.
De laatste in …

Oud-lid Martin Gruijters overleden
Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat vanochtend oud-lid Martin Gruijters is overleden. Martin was tot een aantal jaren geleden lid van onze vereniging en was tevens als vrijwilliger regelmat …

ABC organiseert een bowls clinic in Lelystad
Vandaag, donderdag 24 september hebben leden van de Almere Bowls Club een clinic georganiseerd in Lelystad. De clinic was in samenwerking met de bowls bond. Het nationale ouderenfonds heeft "derde he …

Team ABC wederom in de prijzen bij Ons Kinnehim open pairs
Zaterdag 19 september organiseerde Ons Kinnehim een open pairstoernooi. Van ABC waren twee teams vertegenwoordigd. Annie en Wim van Belzen en Saskia Schaft en Jan Reinders.
Het was schitterend weer …

ABC 1e en 2e op Australian Pairstoernooi Kinnehim
Zaterdag 22 augustus organiseerde Ons Kinnehim wederom een Australian Pairs toernooi. Uiteraard gelden daarbij de corona protocollen. Er waren 12 deelnemende teams.
Van ABC waren twee teams aanwezig. …

Eerste uitgave in 1995 van bowls bulletin
Een klein beetje nostalgie in deze Corona tijd. Hieronder kun je de eerste Bowls Bulletin van 1995 nog eens lezen. Veel oudgedienden binnen de bowlswereld van Nederland. Heel veel plezier ermee.
(Kli …

Jan en Saskia winnen Verenigingsdag Ons Kinnehim[upd. eindstand]
Op 25 juli organiseerde Ons Kinnehim een gezellige en geslaagde verenigingsdag. Van ABC zijn dat Annie en Wim van Belzen en Saskia Schaft en Jan Reinders. De bedoeling was om er na een tijdje bowls lo …

Stukje op omroep Flevoland
Op de website van omroep Flevoland kun je het interview bekijken van Saskia en Jan met omroep Flevoland. Klik op onderstaande link en lees het stukje en bekijk het interview.
De verwachting is dat d …

Almere Bowls Club > Nieuws > Laatst geplaatste berichten

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.