Nieuws

De laatste 25 geplaatste berichten. Klik hier voor een algeheel overzicht.

Team Haarlem Bowls Nederlands kampioen fours
Zaterdag werd het NK fours in Haarlem Noord georganiseerd. Er waren acht teams van de partij.
Het team van Haarlem Noord, bestaande uit Dorry Houwen, Mary Scheenaard, Norma Duin en Arthur Mcnulty ver …

TTBO-Trofy toernooi Oldenzaal
Vandaag werd het TTBO-Trophy toernooi georganiseerd. Er waren het maximaal aantal teams ingeschreven.
Namens ABC was er ťťn team vertegenwoordigd, namelijk Esther de Groot, Jan Reinders en Saskia Sch …

Wedstrijdschema outdoor fours en mixpairs
De technische commissie van de NIOBB heeft de wedstrijdschema's bekend gemaakt van het NK-fours en het NK-mixpairs. De fours worden in Haarlem Noord gespeeld op 16 juni en het NK mixpairs in Enschede …

Uitslag Ons Kinnehim Pairs
Op 26 en 27 mei werd het Pairstoernooi van Ons KIinnehim georganiseerd. Een geslaagd toernooi met mooi weer. Het team Frank de Vries en Jan Dolieslager won het toernooi.

Klik ...

Teams en schema TTBO-Trophy
De organisatie van het TTBO-Trphy heeft het wedstrijdschema bekend gemaakt. Het toernooi wordt op 10 juni 2018 gespeeld. Er zijn het maximaal aantal teams ingeschreven.

Klik ...

Schema Ons Kinnehim pairs
Op 26 en 27 mei organiseert Ons Kinnehim hun pairstoernooi. Via onderstaande link kun je het schema ...

NK-triples outdoor
Vandaag, zaterdag 12 mei werd het NK triple outdoor gespeeld in Enschede. Er waren twaalf team aangemeld. Het weer was ons goed gezind.
De eerste ronde was een voorronde waarvan de eerste acht door …

Shortmat single toernooi in Herentals
Zondag speelden vier ABC-ers inHerentals in BelgiŽ in een open single toernooi. Altijd een leuk en gezellig toernooi. Esther de Groot, Saskia Schaft, Corrie Windle en Jan Reinders moesten er weer hel …

Inschrijving NK pairs D/H outdoor
Het inschrijfformulier voor het NK pairs D/H outdoor is geopend. Via de website van de NIOBB kun je je aanmelden, of klik op onderstaande link.
Het NK wordt gespeeld op 4 en 5 augustus bij Ons Kinneh …

Tryptichtoernooi Haarlem - Jaap Keur Apeldoorn
Dit weekend werden er twee toernooien gespeeld. In Apeldoorn het Jaap Keurtoernooi, waar ABC-er John Ros met Michel Weerdenburg speelden en het ABC-team Cor Scheick en Kees van Beusekom.Helaas geen sc …

NK-triples outdoor
De Technische Commissie heeft het wedstrijdschema bekend gemaakt van het NK-triples outdoor dat wordt gespeeld in Enschede op 12 mei 2018.
Er wordt op 1 dag gespeeld met eerst een voorronde. Uit de v …

World Indoor Bowls Championship in Hartlepool
Vanaf dinsdag tot en met woensdag werden de voorrondes gespeeld van de World Indoor Bowls Championship indoor in Hartlepool in Engeland. Namens Nederland deden er twee teams aan mee.

Hoewel we iet …

Laatste dag in de Algarve
Ook de laatste twee dagen 21 tot 23 graden, strak blauwe lucht en nog even genieten. Vandaag weer een bezoek gebracht aan het schitterende Carvoeiro. Eťn van onze favoriete plekjes in de Algarve.
We …

Ben Kroeze overleden
Ons bereikte het bericht dat Ben Kroeze is overleden. Ben was al jaren een fanatieke en markante bowls speler en was vaak te zien bij een toernooi, samen met zijn vrouw Jo.
We wensen Jo,de kinderen e …

Australian Pairs Alvor, Portugal
Na een paar jaar van afwezigheid zijn Jan en Saskia weer naar Portugal vertrokken om deel te nemen aan de Australian Pairs, wat ooit de bron was voor het spelen van de Australian Pairs in Nederland. …

Windle/Snel en Roberts/Smulders kampioen pairs dames/heren
Vandaag werden de finales gespeeld van het NK dames/heren pairs indoor in Enschede. Vanuit de voorrondes van zaterdag gingen 8 dames en 8 herenteams door naar de finale.

Prijswinnaars dames

ALV NIOBB
Vandaag was de ALV van de NIOBB. Het werd een positieve en vlotte vergadering waarbij naast alle standaardagendapunten, ook uitleg werd gegeven over de privacy wetgeving.
De voorstellen van de TopSp …

NK-pairs indoor
Op 24 en 25 maart wordt het NK-pairs indoor in Enschede gespeeld. Er zijn 12 dames- en 20 herenteams ingeschreven. We wensen alle deelnemers veel succes!

Klik ...

Inschrijving NK fours outdoor open
De TC heeft de inschrijving geopend voor het NK fours outdoor dat in juni in Haarlem Noord wordt gespeeld. Je kunt je als team aanmelden op de NIOBB website en ook via onze bowlskalender.

Wil je me …

Teams WIBC
Van 10 t/m 13 april wordt in Hartlepool, Engeland het WIBC toernooi gespeeld. Het is een WK indoor, georganiseerd door de World Indoor Bowls Council. Nederland zendt twee teams uit naar dit toernooi. …

World Cup AustraliŽ
Van 6 t/m 14 maart organiseert World Bowls de World Cup in Warilla, AustralÔe. Namens Nederland speelt Frank de Vries mee. De dames en heren zijn ingedeeld in twee poules. Via deze website kun je de …

Start bouw sporthal Almere-haven - etentje 25 jarig jubileum
Twee belangrijke heuglijke momenten voor de leden van ABC.
start bouw sporthal haven - Zie ...

World Cup Indoor AustraliŽ
Van 6 t/m 14 maart organiseert World Bowls de World Cup in Warilla, AustralÔe. Namens Nederland speelt Frank de Vries mee. De dames en heren zijn ingedeeld in twee poules. Via deze website kun je de …

Dennis Mijnhijmer overleden [met informatie afscheid]
Met grote ontsteltenis en droefenis ontvingen wij het bericht van het plotseling overlijden gisteravond van Dennis Mijnhijmer. Dennis was in Nederland om de begrafenis van zijn broer bij te wonen.
D …

Badhoevedorp wint eigen triple toernooi[update gecorr. eindstand]
Op dinsdag 27 februari organiseerde Badhoevedorp hun jaarlijkse triple toernooi. Er waren 16 teams ingeschreven. De teams die namens ABC meededen zijn Annie/Wim van Belzen/Paul vd Vliet en Jan Reinde …

Almere Bowls Club > Nieuws > Laatst geplaatste berichten

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.