Jan en Elly Dolieslager Nederlands kampioen mixpairs

Vrijdag 29 juni om 13:17 uur

Redactie

NK outdoor, mixpairs

Vandaag werden de finales gespeeld van het NK-mixpairs in Enschede. De acht teams die door waren maakten er een leuke en spannende finaledag van.

De strijd om de 3e en 4e plaats ging tussen team Oldenzaal, Erik Kamphuis/Miep v.d. Valek en het team van Ons Kinnehim, Frank de Vries/Betty Schiltman, die de derde plaats veroverde.

De wedstrijd om de titel was een spannende finale tussen het team van Ons Kinnehim, Jan/elly Dolieslager en de Almere Bowls Club, Corrie Windle/Jan Reinders..Na een achterstand van 5-10 van het team van Almere kwamen ze terug naar 10-10 in het voorlaatste end. Er moest dus een extra end worden gespeeld. De beslissing viel bij de laatste bowl van De Almeerders, die nipt de jack miste. Dat betekende de landstitel voor het team van Ons Kinnehim.
.
Via onderstaande link kun je zien welke teamsde finalewedstrijden spelen.

Eindstand
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/mixpairs/DSC0-plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/mixpairs/DSC0
3e plaats Frank de Vries en Betty Schiltman…….2e plaats Corrie Windle en Jan Reinders
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/mixpairs/DSC0plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/mixpairs/DSC0
1e plaats Elly en Jan Dolieslager ………………………………. speciaal verzoek…..


Almere Bowls Club > Nieuws > Jan en Elly Dolieslager Nederlands kampioen mixpairs

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.