Eindstand Jaap Keur Pairstoernooi

Op zaterdag 25 mei werd in Apeldoorn het Jaap Keur toernooi gespeeld waarbij er 36 teams waren ingeschreven. Zoals elk jaar was het weer een gezellig en geslaagd toernooi.
Van de Almere Bowls Club waren drie teams van de partij. Esther de Groot/Dave ottenhof, Jan Reinders/Saskia Schaft en Cor Scheick/Kees van Beusekom.

Zowel het team Saskia/Jan als ook Esther/Dave wonnen alle drie wedstrijden. en hadden dus zes punten. Er waren vijf teams met zes punten, dus kwam het aan op het shotsaldo.
Het team Jan Reinders/Saskia Schaft pakte de toernooiwinst met een shotsaldo van 24. Op de tweede plaats eindigden Caroline de Graaff/Geerd Maeijer van ’t Gooi met 21 shotsaldo en op de derde plaats het thuisspelende team van Woods Lies Berlomon en Annie Hakvoort ook met 21 shotsaldo maar met 1 minder shot vóór, heel erg spannend dus om de 2e en 3e plaats.

Het ABC team Esther/Dave viel helaas net naast de prijzen en eindigden op de vierde plaats, maar toch een mooie prestatie. Het team Cor/Kees verging het iets minder goed en eindigden in de tweede helft in de eindstand.

Eindstand

Scroll naar boven